Coșul este gol!

Politica de Confidentialitate

Compania S.C. Interlink Group S.R.L. isi asuma responsabilitatea de a nu vinde, instraina sau face publice bazele de date ale siteului www.itsecondhand.ro, acestea pot fi transmise doar autoritatilor responsabile cu verificarea tranzactiilor comerciale, numai in scopuri justificate. 
Datele personale, ale cumparatorilor, retinute de catre site-ul www.interlink.ro vor fii folosite strict in scopul de intocmi acte necesare unei tranzactii, transport, studii de marketing in cadrul companiei S.C. InterLink Group S.R.L., trimiterii de informatii legate de oferte, promotii, preturi, site, vouchere cadou si alte informatii utile strict din cadrul S.C. InterLink Group S.R.L. 
Daca doriti sa renuntati la informatiile oferite de catre noi prin intermediul mail-urilor, va puteti dezabona cu un singur click pe link-ul Dezabonare situat in partea de jos a mesajului e-mail. 
Compania S.C. InterLink Group S.R.L. nu se face vinovata pentru primirea mailurilor de tip informativ, reclama sau alte informatii legate de siteul www.itsecondhand.ro.

In cazul in care alegeti sa efectuati o plata online, site-ul www.itsecondhand.ro nu va stoca decat datele dumneavoastra personale. Stocarea si procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se va face pe serverele Credit Europe Bank sau C Solution in functie de tipul cardului dumneavoastra. Compania S.C. InterLink Group S.R.L. nu stocheaza si nu solicita detalii legate de cardul dumneavoastra. Pentru informare, suport sau reclamatii ne puteti contacta la adresa office@interlink.ro

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții